• Blog dedicat acestor barbari care ne conduc…

  ...şi care şi-ar dori ca nouă tuturor să ne fie teamă. Să spunem ce credem în şoaptă sau deloc. Să credem permanent că ei sunt cei ce ne decid soarta în bine sau în rău, după bunul lor plac.

  Să acceptăm că pot intra cu bocancii în vieţile noastre, în casele noastre, în familiile noastre.

  Şi-ar dori să ne fie frică de ei, de familiile lor, de ciracii din jurul lor. Le-ar plăcea să ne ştie tăcuţi şi înspăimântaţi că undeva, într-un anume moment, atunci când ei doresc, ne pot scoate din locurile în care am decis să trăim în linişte, demni şi respectaţi.

  Ne fură banii, ne bat, ne jignesc, ne umilesc în văzul prietenilor, copiilor, mamelor şi fraţilor noştri. Pentru că lor li se cuvine tot. Şi nu li se poate întâmpla nimic.

  Ei sunt puterea. Sunt miezul vieţilor noastre. Sunt acel ceva care ne poate murdări viaţa, pentru că aşa doresc ei.

  Vor să ne ştie murdari, corupţi şi controlabili. Dacă nu suntem aşa se pot ocupa ei de acest lucru. Altfel nu le suntem de folos. Dacă nu îşi pun mâinile murdare pe vieţile noastre, nu contăm pentru ei.

  Hainele curate, fără urma falangelor lor pe ele nu sunt demne de purtat de către noi. În faţa lor. Le suntem inutili şi de neluat în seamă, pentru că aşa vor ei. Altfel, ne aruncă în mulţime şi ne uită. Aşa murdăriţi şi ponegriţi fără ca ei să fie nevoiti să platească vreun minut. Pentru că lor li se cuvine tot. Iar nouă, celorlalţi, nimic.

  Poate că ar trebui să nu ne mai fie teamă. Poate că ar trebui să nu ne mai fie ruşine cu noi aşa cum suntem. Fără urme de mizerie pe noi. Fără a dori ca ei sa ne ştie controlabili şi atunci utili. Fără a ne împuţi doar că să le dăm lor satisfacţie.

  Sau, cine ştie. Poate vrem să le plăcem lor.
  Acestor barbari care ne conduc...

  Cornel BRIŞCARU

 • Reclame

Raportul comisiei de verificare a activităţilor de transport local, salubritate şi parcări publice in municipiul Tirgu Mureş.

Raport 1

Raport 2

Raport 3

Raport 4

Raport 5

Raport 6

Raport 7

Raport 8

Raport 9

Raport 10

Raport 11

Raport 12

Raport 13

Raport 14

Raport 15

Raport 16

Raport 17

Raport 18

Reclame

4 răspunsuri

 1. Referitor la raportul publicat si la necesitatea interventiei institutiilor,atata timp cat la conducerea acestora(sau cel putin la conducerea serviciilor de control ale acestora) se afla persoane sustinute de Maior si Florea, nu aveti nici o sansa(aici ma refer la ITM unde de cand o anumita persoana, la conducerea relatiilor de munca, sustinuta evident de cei doi si nu numai(Bratu, Frateanu, etc) , nu s-a efectuat nici un control la Siletina sau la Valpet(in afara de situatia unor accidente de munca – asta in conditiile in care in anii dinainte de PDL, cel putin Valpetul avea 1-2 controale pe an, dat fiind specificul activitatii).

 2. Este foarte bine că încercaţi să scoateţi la suprafaţă lucruri mai puţin ştiute de „târgumureşeni”, aşa cum îi place foarte mult lui Claudiu Maior să ne „alinte” pe toţi şi să ne arate cât de mult ţine la noi şi cât de mult rău le doresc alte persoane din primărie. Ne prosteşte şi îşi bate joc de noi permanent! În ciuda aparenţelor, mult rău face acest om oraşului! Raportul este foarte explicit şi cine vrea să înţeleagă ceva din el poate să o facă foarte bine! Eu personal – şi vă asigur că sunt mulţi alţii ca mine – cred că nu este bine să rămâneţi doar la faza aceasta în care aţi constatat cele cuprinse în raport şi să mergeţi mai departe pentru a stopa neregulile şi a diminua (măcar atât, că de eliminat nu poate fi vorba) jaful din banii noştri, ai tuturor!
  Felicitări pentru activitatea pe care aţi desfăşurat-o şi sper că nu vă veţi opri aici, pentru adevăratul bine al tuturor tîrgumureşenilor, nu cel care ni-l vând la suprapreţ Florea şi Maior! Nu vă lăsaţi intimidaţi! Suntem alături de dumneavoastră!

 3. cum se poate downloada tot fisierul?
  mersi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: