• Blog dedicat acestor barbari care ne conduc…

  ...şi care şi-ar dori ca nouă tuturor să ne fie teamă. Să spunem ce credem în şoaptă sau deloc. Să credem permanent că ei sunt cei ce ne decid soarta în bine sau în rău, după bunul lor plac.

  Să acceptăm că pot intra cu bocancii în vieţile noastre, în casele noastre, în familiile noastre.

  Şi-ar dori să ne fie frică de ei, de familiile lor, de ciracii din jurul lor. Le-ar plăcea să ne ştie tăcuţi şi înspăimântaţi că undeva, într-un anume moment, atunci când ei doresc, ne pot scoate din locurile în care am decis să trăim în linişte, demni şi respectaţi.

  Ne fură banii, ne bat, ne jignesc, ne umilesc în văzul prietenilor, copiilor, mamelor şi fraţilor noştri. Pentru că lor li se cuvine tot. Şi nu li se poate întâmpla nimic.

  Ei sunt puterea. Sunt miezul vieţilor noastre. Sunt acel ceva care ne poate murdări viaţa, pentru că aşa doresc ei.

  Vor să ne ştie murdari, corupţi şi controlabili. Dacă nu suntem aşa se pot ocupa ei de acest lucru. Altfel nu le suntem de folos. Dacă nu îşi pun mâinile murdare pe vieţile noastre, nu contăm pentru ei.

  Hainele curate, fără urma falangelor lor pe ele nu sunt demne de purtat de către noi. În faţa lor. Le suntem inutili şi de neluat în seamă, pentru că aşa vor ei. Altfel, ne aruncă în mulţime şi ne uită. Aşa murdăriţi şi ponegriţi fără ca ei să fie nevoiti să platească vreun minut. Pentru că lor li se cuvine tot. Iar nouă, celorlalţi, nimic.

  Poate că ar trebui să nu ne mai fie teamă. Poate că ar trebui să nu ne mai fie ruşine cu noi aşa cum suntem. Fără urme de mizerie pe noi. Fără a dori ca ei sa ne ştie controlabili şi atunci utili. Fără a ne împuţi doar că să le dăm lor satisfacţie.

  Sau, cine ştie. Poate vrem să le plăcem lor.
  Acestor barbari care ne conduc...

  Cornel BRIŞCARU

 • Anunțuri

Contact

cornelbriscaru@gmail.com

mess ID : cornel_briscaru@yahoo.com

Anunțuri

4 răspunsuri

 1. Sa ne cresti mare nea Cornel. Si sa fii inaintea presei ca de aceea e blog, iar despre sistemul de a obtine informatii si din orasele comune, asteptam subiecte. Daca vei fi si pe trafic punem si noi de o reclama.
  Profilul e cam de politician cel putin in poza.
  Iar despre ale societatii civile e mare mare linistea. Dorita de pare de ambele parti ale jocului politic. Nici o vorba despre cei 65.000 de euro de deputat psd si 20.000 de euro de parlamentar pnl pentru trecerea bugetului…
  Mai viu
  Mai activ ca doar ziaristii scriu 25% din cate stiu, si cum nu prea apare nimic…
  A

  • Daraga Aurelian,
   Cind aud de „societate civila” ori rid de ma dor falcile ori mi se face greata! Ce societate civila tot vrei si ce asteptari aveti de la asa zisa societate civila cind romanii se calca in picioare la rind la aghiasma sau cind se plimba moastele unor sfinti????/ Pe bune no….Hai sa vedem exact cum stam…. sa nu ne amagim ca-i pacat. Nu vedeti ca „tunul imobiliar Benta – locuinte sociale” a trecut linistit de „societatea civila”. Atita tot ca noi toti astia multi si prosti vom plati dobanzi si rate la afacerea asta si peste 20 de ani!!!!!!!!!! Peste 20 de ani cind alesii locali care au comis aceasta fapta vor fi oale si ulcele. Concluzia???? Peste 80 la suta dintre romani sint prosti gramada.

 2. Bafta multa cu acest blog, sa fii printre primi blogari din ro. 🙂

 3. In ziua de astazi, toti avem motive sa ne plangem,din cauza lipsurilor financiare,a mafiei,sau a guvernarii excesiv de proaste. Problema este ca degeaba ne plangem si blamam sistemul, daca nu suntem in stare sa scapam de el. Nu cred ca cea mai potrivita metoda ca partidul nostru sa ajunga la putere este prin aducere de injurii. Si de ce ? Pentru ca fiecare om in parte este destul de nefericit si asa.Fiecare sufera de pe urma deciziilor celor din Pd-l. Noi nu avem nevoie sa le amintim cat sunt de nefericiti in tara asta. Nu se poate lupta impotriva unui rau cu un alt rau. Oamenii din tara asta au nevoie sa stie ca PSD-ul este vocea lor si de aceea, sunt de parere ca ar trebui sa adoptam mai putin o pozitie negativa fata de guvernare si sa ne indreptam atentia asupra omului de rand,caruia nu ii pasa cine e la putere, atata timp cat lui ii este bine.
  Propun sa investim in oameni . Avem o multime de copii talentati, fara un ban, a caror talent se duce pe apa sambetei. Nu mai aduc aminte de oamenii bolnavi, sau de pensionari. Oamenii vor sa fie ascultati si intelesi. Asta ar trebui sa fie scopul nostru.
  Respect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: